28-01-06

BABE(S) VAN DE DAG : Paris en Nikki Hilton

    
 
 
 
Paris Hilton (geboren op 17 februari 1981) is een Amerikaanse society-ster, model, zangeres en actrice. Zij is de kleindochter van Conrad Hilton, de oprichter van de Hilton Hotels Corporation. Door het grote familiekapitaal is ze in staat zich een uitbundige levensstijl te veroorloven. Paris Hilton zal een deel van het Hilton Hotel Corporation erven van haar vader.
 

Hoewel ze pas echt bekend werd toen een zelfgemaakte seksvideo waarop ze met haar toenmalige vriend Rick Salomon te zien was 'uitlekte' op het internet heeft ze een succesvolle supermodel-, muziek- en filmcarrière. De seksvideo werd later onder de titel 1 Night in Paris op dvd uitgebracht. Er werd door de Hilton familie tevergeefs een rechtzaak tegen de producent gespannen. In 2003 kreeg ze meer roem van verschillende generaties door de realityserie die ze samen met Nicole Richie (dochter van Lionel Richie) heeft gemaakt genaamd The Simple Life. In The Simple Life gingen Paris en Nicole naar de Amerikaanse staat Arkansas, waar zij bij een boerengezin terecht kwamen.

 

In 2005 speelde zij in de film House Of Wax de rol van Paige Edwards. Het was haar beste rol in films tot dan toe.

Hilton veroorzaakte tijdens de Amerikaanse verkiezingen van 2004 nogal wat opschudding toen zij samen met Puff Diddy meedeed aan de John Kerry steunende campagne Rock The Vote. Zij was namelijk regelmatig voor deze campagne op de been, maar stemde op de betreffende stemdag niet op John Kerry. Zij stemde namelijk helemaal niet.

 

 

09:22 Gepost door Aioros28 | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Ben weer via willekeurige skynetblogs tot hier geraakt. Groetjes.

Gepost door: gidsjoris | 26-08-06

een heel fijne dag toegewenst,lang geleden dat ik blogjes kon doen ,maar ik ben terug,hier valt veel te lezen,proficiat,ik kom zeker terug,doe zo verder lieverd,groetjes en tot de volgende,heel véél liefs van mammytje en succes met u blogje!!

Gepost door: mammytje | 07-03-07

Stripblog over Andreas 'strip' wordt hier ruimzittend geïnterpreteerd. Op mijn blog beperk ik me tot de stripverhalen van Andreas (http://andreas-martens.skynetblogs.be/)

Gepost door: Peter | 11-09-07

De commentaren zijn gesloten.