17-01-06

FILMNIEUWS : Brad Pitt wordt Papa

Angelina Jolie verwacht deze zomer een baby van Brad Pitt, nadat ze eindelijk hebben toegegeven een relatie te hebben. Pitts publiciteitsagente vertelde de pers dat Jolie inderdaad zwanger is en Brad Pitt de gelukkige vader is.

Eerder deze week vertelde Jolie tijdens een interview dat ze zwanger is. Op dit moment is ze in de Dominicaanse Republiek bezig met de opnames voor haar nieuwste film 'The Good Shepherd' met Matt Damon.

Een maand geleden diende Pitt een aanvraag in om de pleegvader te worden van Jolie's twee kinderen, Maddox en Zahara. Ook probeerde Jolie de namen te veranderen van de kinderen naar Jolie-Pitt. Pitt vergezelde Jolie naar Ethiopiƫ vorig jaar juli om de nu eenjarige Zahara op te halen.

Jolie (30) en Pitt (42) wilden voorheen niet toegeven dat ze inderdaad een relatie hadden, ondanks dat ze regelmatig samen gefotografeerd zijn. Ook ontkenden ze dat ze romantisch met elkaar betrokken waren op de set van Mr. and Mrs. Smith in 2004, terwijl Pitt nog getrouwd was met Jennifer Aniston.

Pitt eindigde zijn huwelijk met Aniston vorig jaar oktober. Hij ontkende echter dat Jolie achter de breuk zat.

08:23 Gepost door Aioros28 | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.